Sipcon levert u of uw klanten alleen het beste.
BOUW SAMEN MET SIPCON AAN
DE RELATIE MET UW KLANTEN
Sipcon heeft opgeteld ruim 40 jaar IP-ervaring in verschillende branches in huis. Die kennis delen we graag. Samen met u ontwikkelen en realiseren wij de beste oplossingen voor u of uw klanten.
ADVIES OP MAAT
Meerdere vestigingen, thuiswerken: jouw klanten hoeven zich geen zorgen te maken over vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Sipcon zorgt voor een gegarandeerd veilig netwerk.
VEILIG ONLINE
Een snel en stabiel netwerk, ook onderweg, voor zowel spraak als data. Zakelijk partner of klant van Sipcon, we bieden u of uw klanten het meest betrouwbare mobiele netwerk van Nederland.
MOBIEL
Altijd bereikbaar en vrije keuze in techniek. Dat is de belofte van Sipcon. Met onze abonnementen voor bellen over internet en vaste telefonie bieden we u of uw klanten altijd een kwalitatief hoogwaardige verbinding.
BELLEN
Sipcon is de schakel tussen u en de serviceprovider van uw keuze. Als onafhankelijke distributiepartner hebben wij overeenkomsten met alle A-merk leveranciers. We leveren betrouwbaar, snel en op maat. Van zakelijk xDSL tot kabel en glas in diverse bandbreedtes.
VERBINDING
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Laat ons weten wat Sipcon voor u kan betekenen en wij nemen snel contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.
DIT IS JOYCE. U KUNT HAAR OOK DIRECT MAILEN
Made on
Tilda